Cazul despre care criminologul Dan Antonescu a vorbit ca ar semana cu crima de la Baia Mare a inceput de la intamplarea care s-a petrecut pe 28 februarie 2008. Atunci, parintii Denisei Stoica, o fetita de doar 7 ani, s-au prezentat la Politie si au reclamat ca micuta a plecat la scoala si nu s-a mai intors. Dupa mai multe zile de cautari, trupul neinsufletit al fetei a fost gasit intr-o padure din apropiere, acoperit de frunze.

Ea prezenta urme de viol si ii lipseau cerceii din urechi.

„Monstrul” care a facut aceasta fapta era chiar verisorul fetei. I.L., de 17 ani, a momit-o in padure pe fata si a violat-o. De frica ca ar putea spune tot familiei, a lovit-o in cap cu o buturuga pana a omorat-o. Tanarul a fost condamnat la 12 ani de inchisoare dupa ce si-a recunoscut fapta, insa a fost eliberat conditionat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Trebuie avuti in vedere cei din zona, cunoscuti pentru modul de operare asemanator. Imi aduc aminte ca am facut un reportaj cu un caz tras la indigo in zona Baia Mare-Baia Sprie. In acel caz era tot o fetita de varsta mica, iar autorul a fost eliberat. E vorba de un mod de operare asemanantor, atragerea fetitei intr-o zona necirculata si viol, urmat de uciderea victimei. Este un caz tras la indigo”, a spus Dan Antonescu la Observator.

Luni, o fetita de 5 ani din Baia Mare a fost gasita moarta intr-o cladire abandonata din Baia Mare. Micuta era violata si avea capul strivit. Politia a anuntat ca in cauza exista deja un suspect, in persoana unui fost preot de 50 de ani, care a fost vazut in zona, la momentul crimei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si