Rezultatul testelor suplimentare pe care Thames Valley Police a anuntat ca le va face vor fi cunoscute in cateva saptamani. Moartea cantaretului britanic este tratata, in continuare, ca ”inexplicabila, dar nu suspecta”, scrie news.ro.

Managerul artistului, Michael Lippman, a declarat ca starul a murit din cauza unei probleme cardiace. Politia va pregati un dosar pentru anchetatorul din Oxfordshire.

Cantaretul britanic George Michael a murit pe 25 decembrie, la varsta de 53 de ani, in casa sa din Oxfordshire.



George Michael s-a nascut pe 25 iunie 1963 in Fincheley, o suburbie din nordul Londrei. Originar dintr-o familie greaca de origine cipriota, numele lui real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou.

A lansat albume de succes, intre care ”Faith” şi ”Listen Without Prejudice Vol.1”. Acesta din urma a depaşit vanzarile realizate de albumul ”Faith” in Marea Britanie, dar, in pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul il initiase deoarece nu era multumit de campania de promovare a acestui material discografic.

Şapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc in topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numara ”Careless Whisper”, ”One More Try”, ”Freedom” şi ”Father Figure”.

Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee şi distinctii, inclusiv cu doua premii Grammy şi trei Brit Awards.

La inceputul acestei luni, presa britanica a anuntat ca producatorul şi textierul Naughty Boy colabora cu George Michael la un nou album de studio.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si