Specializata in psihologie criminala, Mihaela Brooks a inceput o noua serie de dezvaluiri legate de moartea inca invaluita in mister a Madalinei Manole. Intr-un video postat pe Youtube, profilerul roman stabilit in Canada pune fata in fata o declaratie data de Petru Mircea la putin timp dupa tragedie, intr-un interviu televizat si un fragment din testamentul sentimantal al Madalinei Manole.
Ceea ce-i ridica un semn de intrebare Mihaelei Brooks este ca Petru Mircea foloseste aceleasi cuvinte, in aceeasi ordine, ca Madalina in testamentul sentimental, in conditiile in care sotul artistei a predat documentul procuraturii o luna mai tarziu.

„... ma gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata mea”, scria Madalina in testamentul sentimental.
„.... se pare ca asta a fost drumul ei si... asa a trebuit sa se opreasca aici”, a declarat Petru Mircea la Acces Direct. 

„Un mesaj de adio a unei persoane, indiferent cand a fost scris – pentru ca un mesaj de adio se scrie cand exista ideatia de suicid – ii este caracteristic, ii este unic, are un proces cognitiv care nu are nici o caracteristica cu o alta persoana, mai ales cu o persoana care nu contempleaza suicidul, in cazul nostru Petru Mircea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 

Interesant e nu numai ca sunt aceleasi cuvinte folosite: „a trebui”, „a se opri” si „aici” dar toate sunt folosite si in aceeasi ordine.  Sa nu uitam ca declaratia lui a fost data in luna iulie si el sustine ca a gasit acel mesaj in luna august. Intrebarea este: cum de a stiut Petru Mircea ce o sa gaseasca si asta nu numai ca lexicon, cuvinte folosite, dar ne asigura in video ca aceasta se va dovedi ceva mai tarziu si s-a dovedit in luna august ca a gasit

biletul (Petru Mircea: „Destinul ei, si asta se va vedea in timp, a fost exact destinul unui inger ratacit”).

Procuratura, ca ancheta, pentru a dovedi veridicitatea testamentului sentimental si pentru a vedea daca nu cumva Petru Mircea a avut o influenta asupra Madalinei de a se folosi anumite cuvinte, trebuia sa determine comportamentul lui nu numai inainte de eveniment ci si pe timpul evenimentului si dupa eveniment. Este regula de baza, mai ales ca a fost sotul ei si mai ales ca a fost primul care a gasit-o. Este regula de procedura ca sotul victimei sa fie o persoana de interes.

Semnul de intrebare este cum de Petru Mircea impartaseste acelasi proces cognitiv cu Madalina pentru ca, psihologic vorbind, este imposibil”, explica MIhaela Brooks in filmuletul postat pe Youtube. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si