Pandemia a venit cu o astfel de lecție și și-a pus amprenta asupra tendințelor de cumpărare. Despre ce se poartă în materie de genți și poșete aflăm din ofertele disponibile în eshop-ul Bobomoda.

Genți și poșete chic și accesibile

Cromatic vorbind, anul acesta sunt două nuanțe ce se impun, griul și galbenul. Astfel de alegeri par mai îndrăznețe de vreme ce este destul de complicat să asortezi o geantă galbenă la orice ținută.

În schimb, rămân ca preferințe cromatice perfecte nuanțele potolite, cum sunt cele nude, non culoarea neagră, notele pământii, cappuccino și pastelurile.

Astfel de genti si posete sunt ușor de regăsit la Bobomoda. Vorbim despre câteva dintre opțiunile regăsite în cadrul paginii bobomoda.ro.

Citeste si: Horoscop chinezesc pentru luna februarie 2021. Care sunt zodiile care vor ieși la lumină în această lună

Black is power

Și în 2021 eleganța atemporală este un atu. Așadar, dacă mizați pe acest aspect, nu veți greși nicicând. Una din propunerile din eshop-ul menționat este geanta de mână neagră, cu mânere scurte. Este destul de versatilă încât să permită a fi purtată la ținutele office, smart casual, dar și la cele casual, de zi cu zi.

Geanta neagră rămâne opțiunea de top, mai cu seamă pentru că poate completa o ținută all black sau poate fi o nuanță contrastantă în ținuta purtată.

Pur și simplu își găsește locul.

Culoarea la putere

Pentru cei care au prins gustul culorilor, așa cum mari branduri ale lumii inspiră, unele genți au printuri dintre cele mai jucăușe și lansează această provocare de a fi o alegere pentru femeile moderne. Mici, rotunde și cochete sunt o alegere ideală pentru ținutele de zi cu zi, mai cu seamă pentru cele sport sau la granița între sport și casual.

Două astfel de variante sunt regăsite și în colecția de la bobomoda.ro alături de modele colorate, carouri sau variante satinate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Calendar Ortodox pentru luna februarie 2021. Când e cruce roșie și ce sfinți sunt prăznuiți

Eleganță la superlativ

Ce purtăm în schimb atunci când ținuta este una elegantă? Poșeta de tip plic rămâne o formă și dimensiune potrivită. Pot fi alese variante pastelate, rozul spre exemplu, dar în funcție și de cromatică ținutei. Acestea vor fi purtate cu grație în mână și nu sub braț. Au o formă prietenoasă și pot fi matlasate sau chiar simple, dar lucioase ca textură.

Pentru una din aceste variante veți scoate din buzunar nu mai mult de 100 de lei. În această perioadă sunt active și alte câteva reduceri, ceea ce înseamnă că o poșetă va costa în medie 80 de lei.

Citeste si: VIDEO- Designerii români au prezentat tendințele din moda lui 2021

Bobomoda, eshop-ul ce răsfață publicul feminin

Alături de gama de eșarfe, mănuși sau alte accesorii, același eshop aduce în atenția publicului feminin și o gamă la fel de variată la capitolul articole vestimentare. Rochii, jeans, pantaloni, ținute sport complete sau piese individuale ce pot fi achiziționate de aici vă aduc șansa de a completa garderoba de sezon cu piese accesibile.

Comenzile pot fi realizate exclusiv online.

Contact:

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

[email protected]

+4 0770 192 190

+4 0787 733 661


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si