Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Vin cu o veste bună pentru cei care au lăsat pregătirile de nuntă pe ultima sută de metri și, mă refer aici, la reduceri de până la 60%. Ce vom găsi însă la acest târg ne spune chiar acum Ștefan Rotaru.”

Târgurile de nunți oferă o varietate de servicii pentru viitorii miri

Ștefan Rotaru: „Nu doar cei care au întârziat ci și cei care se pregătesc pentru sezonul următor.

Găsim sute de rochii de mireasă, costume pentru mire, locații deosebite, entertaiment, partea de candy bar, absolut tot ce poți să-ți dorești pentru o nuntă completă.”

Citește și: VIDEO- Sandra Izbașa a devenit mireasă! Ce rochie a ales fost gimnastă pentru marele eveniment

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Am auzit că se lasă și cu degustări.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ștefan Rotaru: „Da, vom avea gustări de vinuri și tot felul de surprize, inclusiv tombole pentru participanți.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „O să mergem mai departe pentru că vreau să vă arăt trendurile în materie de rochii de mireasă. O să vă arăt acum cea mai spectaculoasă rochie, are peste 15.000 de cristale. Raluca, te rog să ne-o descrii și să ne spui prețul.”

Raluca: „Este o rochie tip sirena, din două piese. Are o trenă detașabilă ceea ce ne permite să avem două apariții. Are peste 15.000 de cristale, paiete și mărgele. Are un croi extraordinar de frumos, care evidențiază silueta și o va face pe cea care o alege să se simtă extraordinar în ziua nunții. Prețul este 11.500 de lei.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si