Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Modalitățile prin care să scăpăm de celulită. Experții spun că tratamentele corporale ne ajută să reducem celulita

Pentru un corp impecabil, cu timpul nu mai este suficientă doar o dietă echilibrată, ci e nevoie și de sport și tratamente corporale. S-au deschis tot mai multe saloane de înfrumusețare cu aparatură de ultimă generație, iar dispozitivele moderne pot arde celulita în doar câteva ședințe. Rezultatele nu sunt însă de durată dacă nu facem și mișcare.

Redactia Stirile Kanal D,

Modalitățile prin care să scăpăm de celulită. Experții spun că tratamentele corporale ne ajută să reducem celulita

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Așa începe o ședință de remodelare corporală: un aparat modern, care alunecă pe o cremă cu glicerină și care pătrunde adânc în piele, distrug celulita. Clienta simte o căldură pe zona tratată și trebuie să aibă răbdare între 30 de minute și o oră, atât durează în medie tratamentul.

Citește și: VIDEO- Industria de produse cosmetice pentru bărbați este în creștere. Piața de îngrijire masculină se așteaptă să ajungă la 21 de miliarde până în 2030

„În cazul clientei noastre principala problemă a fost zona de coapse, posterior și respectiv zona fețelor, astăzi vom continua tratamentul pentru zona de coapse, zona de față și coapse interior.”

„Pot vorbi de o schimbare spectaculoasă, am schimbat de surplusul de grăsime și pot purta cu mândrie pantaloni scurți.”

Astfel de proceduri se pot face pe orice zonă a corpului, inclusiv cea a brațelor, unde pielea nu e atât de fermă dacă persoana în cauză nu face și sport.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Andreea Suciu, specialist estetician: „De câte ședințe este nevoie? În funcție de gravitatea problemei, pot fi necesare între 6 și 10 ședințe, la interval de o săptămână între proceduri.”

Saloanele de înfrumusețare sunt luate cu asalt de clienți

Saloanele de înfrumusețare nu duc lipsă de cliente. Asta pentru că aparatura e într-o permanentă schimbare, iar tehnologia tot mai avansată le face să economisească timp.

Cezar Rusu, manager clinică: „Vara este prielnică pentru a exploata terapiile de remoderare corporală. Avem tehnologii de ultimă generație care tratează celulită, laxitatea, fermitatea.”

Însă niciun aparat nu poate combate celulita pe termen lung, dacă aceste terapii nu sunt combinate cu un stil de viață sănătos.

Mișcarea la sala de fitness e importantă în acest proces.

Maria Cîrstea, instructor fitness: „Slăbitul se produce din alimentație, respectând mese regulate, hidratându-ne. Iar tonusul musculaturii se produce prin antrenamente.”

Indiferent ce metodă alegem pentru a combate celulita, la luptă pornim cu niște reguli clare, renunțăm pe cât posibil la zahăr și grăsimi și seara, nu mâncăm decât cu 3 ore înainte de culcare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI