Close sidebar
Close sidebar

Modul în care poți să scapi de durerea de cap fără medicamente! Remediul natural pe care multă lume nu îl cunoaște

Durerile de cap sunt o adevărată pacoste. Iată remediul natural care te scapă de ele în doar 15 minute.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Pexels]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Durerile de cap pot să ne strice ziua sau chiar săptămâna dacă sunt extrem de persistente. De cele mai multe ori, oamenii apelează la analgezice atunci când migrenele încep să își facă simțită prezența.

Nu foarte multe persoane știu că durerile de cap pot fi combătute și cu remedii naturiste, nu doar cu pastile. Iată care este soluția naturală pentru a scăpa de migrene.

Citește și: VIDEO Tatăl comisarului de poliție, prins cu o alcoolemie record la volan și sub influența substanțelor interzise, explicații halucinante: „A băut niște vodcă și s-a culcat”

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

[Sursa foto: Pexels]

Uleiul care te ajută să lupți cu migrenele. Este 100% natural 

În „Ghidul analgezicelor naturale”, neurologul Yann Rougier scrie că remediul durerilor de cap este deja oferit de mama natură, astfel că pastilele nu sunt necesare în cazul durerilor de cap obișnuite, care nu sunt cauzate de alte afecțiuni grave.

Specialistul spune că uleiul esențial de mentă are efect analgezic. Acesta atenuează în maxim 15 minute efectele neplăcute ale migrenelor, după ce este aplicat în zona afectată.

Este important să și masezi ușor în timpul aplicării.

Cauzele durerilor de cap 

Pentru cele mai multe persoane, durerile de cap sunt cauzate de stilul de viață modern. Stresul și oboseala sunt unele dintre cele mai frecvente cauze ale cefaleei. Deshidratarea este o altă cauză a durerilor de cap, care determină o îngroșare a sângelui și o creștere a presiunii intracraniene. Astfel, consumul redus de lichide, în special în zilele toride de vară, poate cauza migrene.

Cafeina în exces, alcoolul și sarea în cantități mari contribuie la durerile de cap, pentru că acestea cresc tensiunea arterială. Chiar dacă aceste lucruri afectează doar anumite persoane, lumina puternică și zgomotul cauzează o sensibilitate crescută la unii oameni, cărora le irită sistemul nervos în cazul în care se expun prelungit.

Citește și: VIDEO Ce medicamente nu se iau cu cafea? Băutura le poate anula efectele

[Sursa foto: Pexels]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI