Close sidebar
Close sidebar

Cu toții am dori să-l întâlnim măcar o dată în viață! Ce personaj dă peste cap existența locuitorilor din Găurenii de Jos

Nu pierdeți, sâmbătă, de la 20:00, un nou episod halucinant al serialului de comedie „Moldovenii”!

Georgiana Balaban,

Serialul „Moldovenii” de la Kanal D. [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un personaj de poveste, pe care fiecare dintre noi viseaza sa-l intalneasca macar o data in viata isi face aparitia in noul episod al serialului" Moldovenii", ce va fi difuzat sambata, incepand cu ora 20.00, la Kanal D. Pestisorul de aur, caci despre despre el este vorba, ajunge in plasa padurarului Mitica (interpretat de Petronel Gongeanu) si a lui Cornel (Iulian Mehedint) dand nastere unor situatii comice. Vorba "Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample" se aplica perfect celor doua personaje, care verbalizeaza ganduri ce devin realitate.

Serialul „Moldovenii” doar la Kanal D

Daca s-ar intalni in viata reala cu micul personaj acvatic, Vasile Pantiru (Preotul Vasile in serial) stie exact ce ar dori sa ceara. Daca personajul din serial si-ar dori sa aiba cutia milei mereu plina si o casa parohiala cat vila primarului, tehnicianul CFR din viata reala are dorinte diametral opuse.

"Imi doresc sa ies la pensie cat mai repede, sa apuc sa mananc si eu cativa ani din ea, mai ales ca la valoarea pensiei din Romania sigur imi voi lua o masina scumpa si voi colinda Europa J. Si i-as mai cere sanatate pentru cel putin inca 10, 20 de sezoane ale serialului!", spune Vasile Pantiru.

Claudiu Dobrita urmeaza modelul personajului sau din serial, Dascalul, si este mai modest, chiar usor „intimidat” de o astfel de intalnire.

Radu Țibulcă din Moldovenii. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Nu stiu ce i-as cere, ne-a dat anul asta si ce nu aveam nevoie(...) Personal sa-mi dea timp, sa mareasca ziua, ca sa stau cu familia, sotia si fiica mea, Laura, mai mult", a declarat acesta.

Independent si sigur pe sine, Radu Tibulca, primarul Ghita Spagoveanu in serial, nu crede ca ar observa un biet pestisor, fie el si de aur.

Stapanul propriei vieti, tanarul actor si-a indeplinit singur visurile, dar are totusi cateva dorinte nastrusnice in care l-a implicat si pe Spagoveanu.

Personaje inedite din serialul „Moldovenii”. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Vedeta surprinsa la un masaj cu ciocolata! „Trebuie sa ai stres de milioane de euro ca sa te relaxezi asa!”

Citeste si: Un trio formidabil! Mihai Ghiță, Valeria și Orlando vor da “Scularea!” românilor, în fiecare dimineață, la “Radio Impuls”

"I-as cere o vacanta, oriunde, departe de Bucuresti. Nu sunt sigur ca as mai lua pe cineva, ca sa nu ma streseze. As mai vrea sa raman mereu sanatos(...). Si as vrea sa gasesc pe strada o suma mare de bani, sa dau de baut dusmanilor", a spus amuzat Radu Tibulca.

Ce dorinte a indeplinit, insa, pestisorul de aur locuitorilor din satul Gaurenii de Jos, aflati dintr-un nou episod al serialului "Moldovenii", sambata, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI