Bărbatul nu găsește nicio alinare după ce a rămas fără femeia iubită și nimic nu îl poate face să își dorească a-și continua viața. Kuzey decide să părăsească orașul și un nou eveniment teribil urmează a se petrece… fata suferă teribil din cauza problemelor ce nu se mai termină. Ege încearcă să tempereze ”relația” dintre Melis și Zeynep însă fară succes. Totodată, tânărul continuă investigațiile pentru a o aduce pe Gonul lângă fiica sa.

Un nou episod Dragoste și speranță

În episodul anterior, Zeynep încearcă să pună piciorul în prag atunci când Melis o atacă în ceea ce privește relația cu Ege. Zeynep este fermă atunci când Melis îi cere să renunțe la Ege, și este decisă să lupte împotriva rivalei sale, pentru dragostea ei.  

Elif și Kuzey numără clipele până la momentul în care vor deveni o familie, în vreme ce Handan nu acceptă despărțirea de chipeșul avocat și are gânduri de răzbunare. O nouă încercare de a face un gest extrem al lui Handan pune în alertă întreaga familie.

Daca va ”permite” Handan ca Elif să devină soția lui Kuzey și ce este dispusă să facă Zeynep pentru a fi alături de Ege, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul ”Dragoste și speranță”, la Kanal D2.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Handan, care aștepta cu nerăbdare ziua nunții cu bărbatul de care s-a îndrăgostit, era la un pas de a face un gest extrem atunci când Kuzey i-a spus că nu îi împărtășește sentimentele.

Orice s-ar fi întâmplat, Handan nu voia să îl piardă pe Kuzey, iar întâmplările care s-au desfășurat între ei au căpătat dimensiuni dramatice. Zeynep era extrem de tristă când a aflat că mama ei s-a interesat de ea, dar nu a vrut să îi vorbească, și a făcut tot posibilul să ajungă la ea. Ege,

prieten de nădejde, i-a promis frumoasei Zeynep că o va ajuta să își revadă mama. Naciye era fericită acum că fiul ei și-a găsit fericirea alături de Elif și a venit în fața lui Muruvvet cu o propunere care putea schimba totul pentru cuplul încercat.

Ce întâmplarea tragică urmează a se petrece în viața lui Kuzey puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul ”Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si