Close sidebar
Close sidebar

Momente de cosmar intr-un parc din centrul Capitalei. Trei barbati s-au batut cu bestialitate in fata unor copii, printre care si fiul unuia dintre ei

Trei barbati s-au luat la bataie intr-un parc din centrul Bucurestiului sub privirile ingrozite ale copiiilor care se jucau acolo. Fiul unuia dintre batausi, inspaimantat de ceea ce s-a intamplat, a alergat si a chemat politia. Ajunsi la fata locului, agentilor nu le-a venit sa creada in ce stare erau barbatii.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"In secunda in care se termina totul, iti rad barba cu ciobul. Nu-i nimic, o sa aveti eveniment in parc. Ati venit pentru mine? Mai mult de o amenda nu au ce sa imi faca", a spus unul dintre batausi.

" Am fost alertati de un copil de 14 ani ca tatal lui este batut de 2 barbati. Am mers la fata locului si s-a confirmat ceea ce baiatul ne spusese. Acolo se afla tatal si un vecin cu alt barbat", spus politistul.

Se pare ca bataia a pornit de la o cearta dintre copii. Barbatii au ales sa isi faca dreptate cu bata si cu pumnul, nu cu vorba frumoasa.

" Maine o sa depun plangere penala.
O sa vin cu mesajele copilului meu. I-ati luat telefonul"
., a spus barbatul.

Purtatorul de cuvant al Politiei Locale a explicat ca barbatul a fost lovit destul de grav. De altfel, din imagini se observa ca barbatul era plin de sange.

"Te rog, Dan, hai sa mergem la spital sa iti faca un tomograf
", s-a rugat sotia de barbatul lovit, care pana la urma a lesinat.


Dupa ce s-au calmat spiritele, cei trei scandalagii au fost dusi la sectia de politie, unde au primit amenzi usturatoare.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI