Întâmplarea a avut loc într-un moment de neatenție al mamei micuțului. Potrivit primelor informații, femeia s-ar fi aflat în bucătărie când copilul a deschis geamul și a căzut în gol de la etajul trei.

Băiatul a fost dus la spital în stare stabilă, dar cu răni grave. Oamenii legii fac cercetări pentru afla cum s-a petrecut totul.

"​La data de 16 ianuarie 2024, în jurul orei 18:50, polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați, prin apel S.N.U.A.U.

112, referitor la faptul că un minor ar fi căzut de la fereastra unui apartament, situat la etajul al treilea al unui bloc de locuințe de pe strada Regiment 11 Siret, din municipiul Galați.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

​Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit că, în timp ce se afla nesupravegheat în bucătăria apartamentului în care locuia cu mama sa, o femeie, de 27 de ani, băiatul, de 5 ani și 6 luni, s-ar fi urcat pe un corp de mobilier și ar fi căzut de la fereastră, pe trotuarul din exteriorul imobilului”,  a transmis IPJ Galați. 

Care este starea de sănătate a copilului?

Copilul se afla în apartament cu mama lui, atunci când băiatul a deschis geamul de la bucătărie în joacă şi a căzut în gol aproximativ 12 metri.

Din păcate, mama lui nu a mai apucat să pună mâna pe el. Femeia a alergat într-un suflet pe scări pentru a vedea care este starea acestuia. Copilul era conștient, așadar l-a luat în brațe până când medicii au ajuns la fața locului.

Echipajul a reușit să îl stabilizeze și să îl transporte la UPU a Spitalului de Copii din Galați. Și acum acesta se află internat la secția de terapie intensivă, este policontuzionat, iar din informațiile primite de la medici, el se află în afara oricărui pericol.

Polițiștii au sigilat apartamentul cu pricina și au deschis și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă pentru a stabili cum s-a produs incidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si