Cu toate că Naciye a încercat din răsputeri să prevină ”dezastrul” ce urmează a se petrece în familia fratelui său, Bulent se vede obligat să-i mărturisească adevarul soției sale, în ceea ce o privește pe Zeynep. Feraye este dezamăgită de acțiunile soțului său și nu știe cum să reacționeze la această ”tradare” din partea partenerului de viață.

Momente de groază pentru Elif

Elif trece prin momente de groază, fiind sechestrată de Suat. Yildiz, mătușa lui Elif, găsește indicii care îl incriminează pe Suat în legătură cu ”dispariția” tinerei și ia măsuri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: "Roata Norocului" revine duminica aceasta cu un sezon plin de surprize și umor! Connect-R și Johny Romano deschid noul sezon, în stil italian

În vreme ce Handan nu contenește în a-l ademeni pe Kuzey de partea sa, bărbatul caută soluții pentru a rămâne alături de femeia iubită, Elif.

Dacă va reuși Elif să scape din ”ghearele” lui Suat și ce decizie va lua Feraye, în ceea ce-l privește pe soțul său, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul ”Dragoste și speranță”, la Kanal D2.

Citește și: Adina Buzatu, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si