Close sidebar
Close sidebar

Momente de groaza pentru Mariana de la Exatlon! Atleta a fost atacata de insecte ucigase si intepata de 9 ori in timpul unei curse!

Incident terifiant la cea mai recenta cursa la care a participat „razboinica” Mariana Nenu de la Exatlon.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Momente de groaza la cursa la care a alergat, in urma cu cateva zile, Mariana Nenu, fosta atleta de la Exatlon Romania. „Razboinica” a fost atacata de un roi de insecte-gigant, care i-au aplicat nu mai putin de 9 intepaturi. Mariana nu a reusit sa duca cursa la bun sfarsit iar unii dintre concurenti care au ajuns pe mainile medicilor. Printre acestia se numara si celebrul Toma Coconea, care a fost vazut alergand cu „spume la gura”, asa cum au declarat martorii.

Bogdan Adrian Mihai alias Bel Ami, antrenorul Marianei Nenu, a povestit episodul terifiant in care viespile de padure uriase i-au atcat pe atleti. El a explicat ca au existat cazuri in Romania de oameni care au murit de la o singura intepatura de „gargaune” si a postat imagini cu insectele de marimea unei palme. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Un stup de mici lighioane a fost perturbat de catre un prost pe ATV si cativa concurenti (cu sanse la podium) au avut reale probleme cu supravietuirea...

chiar daca unora li s-a facut rau imediat precum lui Toma Coconea, pana la urma procesele metabolice le-au fost date peste cap (si datorita adrenalinei folosite in exces la un moment incipient al cursei, dar si datorita emotiilor puternice care isi pun amprenta hotarator in probele de anduranta de asemenea magnitudine – si nu are rost sa intru in detalii pentru ca ar insemna sa ma intind prea mult).

Si din nou a fost afectat clasamentul final (in proba de alergare) cu toate eforturile de mascare a incidentelor... atat Toma Coconea cat si Tibi Usieru si Mariana Nenu nu au avut parte de cursele pe care si le doreau. Socul a fost intens cand martorii oculari l-au observat pe Toma cu spume la gura si mai ales lipsa de reactie imediata a celor care trebuiau mai intai sa previna crestineste aceste incidente, inainte sa trebuiasca sa ia masurile de urgenta.

Tibi a sarit in ajutor instantaneu, Mariana a fugit ingrozita dupa ce la randul ei a primit 7 intepaturi in spate si alte doua in alte regiuni ale corpului (ramintim ca in 2017 s-a clasat pe locul 3 dupa ce s-a oprit fiind intepata in gat).

Nu dau vina pe toata lumea, sa fim bine intelesi si in cele din urma voi incerca sa clarific de ce ered eu ca exista o vina individuala care putea fi bine-mersi evitata”, a povestit antrenorul pe contul lui de socializare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI