Close sidebar
Close sidebar

Momente de groaza pentru o tanara mamica. Ce s-a intamplat in sala de nasteri: "Am vazut panica de pe chipurile medicilor. Nimeni nu stia ce sa faca"

O tanara de 21 de ani din Marea Britanie a trecut prin clipe de groaza in timpul nasterii.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Amber Hughes ajuns la spital inainte de termen, la opt luni, cand medicii au decis sa ii faca cezariana. Insa, in timpul interventiei chirurgicale, doctorii au avut un soc dupa ce au vazut ca in burta femeii nu era niciun copil.

Se pare ca femeia nascuse natural chiar in momentul cand medicii faceau operatia de cezariana, iar bebelusul era in patura cu care era invelita femeia, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„A fost ingrozitor. Stiam ca voi fi extrem de fericita, insa, in schimb, am vazut panica de pe fetele medicilor. Timp de 2 nimeni nu a stiut de unde se aud zgomote, insa apoi l-au scos pe Olly din patura. Credeam ca s-a intamplat totul in imaginatia mea din cauza medicamentelor, insa nu a fost asa.

Nu am primit nici nacar scuze”, a povestit femeia. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI