Înotătoarea Anita Alvarez a leșinat în timp ce particia la probele de la Campionatele Mondiale, iar antrenoarea ei a fost cea care a sărit în bazin pentru a-i oferi primul ajutor. La Budapesta, în momentul dramatic, avea loc finala probei libere solo la feminin. Dintr-o dată, sportiva a devenit inconștientă şi a început să se scufunde, notează jurnaliștii de la  Daily Mail.

Momente dramatice la Campionatul Mondial de la Budapesta. Înotătoarea Anita Alvarez a leșinat în bazin

Citeste si: Declarația lui David Popovici după câștigarea medaliei de aur: „Sunt un puști care înoată repede, un tip banal capabil să facă lucruri extraordinare și să îi inspire pe alții”

„A fost o mare sperietură. A trebuit să sar pentru că salvamarii nu făceau asta. M-am speriat pentru că am văzut că nu respiră, dar acum se descurcă foarte bine. Anita se descurcă mult mai bine",  a declarat Fuentes după incident.

Nu este primul incident de acest fel al Anitei Alvarez

Delegaţia de înot a Statelor Unite ale Americii a fost vizibil tulburată de incidentul la care nimeni nu se aștepta, membrii ei fiind observați în momentele în care încercau să îşi ridice moralul unul altuia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Momente dramatice la Campionatul Mondial de la Budapesta. Înotătoarea Anita Alvarez a leșinat în bazin

Citeste si: VIDEO- David Popovici, performanță formidabilă. Înotătorul a ieșit pe primul loc și s-a calificat în finala de mâine

Nu este prima dată când înotătoarea americană a fost pe cale să leșine în bazin. În urmă cu un an, Anita Alvarez în vârstă de 25 de ani a leșinat în timpul unui eveniment de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ​​unde tot de antrenoarea Fuentes a fost cea care i-a sărit în ajutor. 

Potrivit antrenoarei sale, Anita Alvarez a hotărât să se odihnească joi şi apoi să participe la proba pe echipe de vineri, după câteva examene medicale.

Citeste si: VIDEO- Aglomerație pe aeroportul Otopeni din cauza lipsei de personal. La Bruxelles a fost haos după ce personalul de securitate a intrat în grevă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si