Pe 1 noiembrie 1989, Mihaela Runceanu (34 de ani), o foarte talentata cantareata, a fost gasita moarta in garsoniera ei din Bucuresti, ancheta stabilind ulterior ca solista fusese sugrumata, iar locuinta incendiata, pentru a fi stearsa orice urma. Criminalul, Daniel Stefanescu, a primit 21 de ani de inchisoare, dar a fost eliberat dupa 17 ani, pentru buna purtare, in 2006.

Dupa revenirea in libertate, Daniel a incercat din rasputeri sa se integreze in societate, aparand in cateva randuri si la televizor, cand si-a spus versiunea sa de poveste, in care se considera aproape nevinovat.
La un moment dat, barbatul care astazi are 49 de ani a cochetat chiar si cu ideea plecarii in strainatate, la munca, dar pana la urma a ramas pe loc, oferindu-si periodic serviciile de tamplar, sofer si instalator.
In ultimii ani, insa, problemele par ca l-au invins pe Daniel, care a fost dat in judecata si a pierdut toate procesele deschise impotriva lui de banci si de diverse alte institutii financiare! Pe langa executarile silite pronuntate de judecatori in cel putin 5 procese, Stefanescu este haitut acum si de recuperatorii angajati de bancile pagubite!  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si