În luna iulie, femeia în vârstă de 36 de ani, „mami influencer”, un creator de conținut popular din California, a primit diagnosticul crunt din partea medicilor: mai are de trăit aproximativ șase până la nouă luni înainte de a fi răpusă de stadiul 4 all cancerului pulmonar care s-a răspândit la creier.

Citește și: O mamă, care își crește copii singură, a dezvăluit rețeta cu care s-a îmbogățit după divorț. Femeia a pierdut tot în timpul separării de fostul soț. Acum deține un adevărat imperiu imobiliar

Din momentul în care a primit vestea devastatoare, Jenny a început terapia pentru a-și câștiga mai mult timp alături de cei dragi. Din cauza medicației, tinerei i-a căzut o mare parte a părului.

„După mai bine de doi ani de luptă cu cancerul, în sfârșit îmi rad părul”, a mărturisit Jenny într-un videoclip sfâșietor postat pe YouTube, distribuit celor 112.000 de urmăritori, în timp ce stătea alături de soțul ei, Kyle Appleford.

Momente emoționante în familie! O femeie cu cancer terminal și-a lăsat copii să-i radă părul. „M-au făcut să mă simt frumoasă”

Momente emoționante! Doi copii și-au ras în cap mama bolnavă de cancer

Scalpul ei prezintă acum smocuri de păr în spatele capului, în timp ce câteva șuvițe firave se mai pot zări pe tot scalpul ei.

Jenny a cerut ajutorul fiului ei, Ellis, în vârstă de 7 ani, și al fiicei Winnie, în vârstă de 3 ani, pentru a o ajuta să se machieze și să-și tundă părul pentru a „arăta mai mult ca păpușa ei chelă Barbie”.

Tânăra mămică a dezvăluit în fața camerei că cei mici au comparat-o cu un „bunic” și că spera că procesul de îndepărtare a părului rămas va fi un lucru bun pentru întreaga familie.

Momente emoționante în familie! O femeie cu cancer terminal și-a lăsat copii să-i radă părul. „M-au făcut să mă simt frumoasă”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Am emoții să văd cum merge treaba cu ea. Se luptă cu vestea că sunt pe moarte și vrem să-i oferim un ajutor, pentru că nu-mi pot imagina cât de greu este ca un copil de 4 ani să treacă prin asta... Pare să înțeleagă pe deplin – este o prostie ”, a spus mama îngrijorată în videoclipul p, în timp ce fiica ei „foarte inteligentă”, Winnie, a participat la prima sesiune de terapie.

„M-au făcut să mă simt frumoasă”

Procesul ceremonial a fost doar o încercare de a scăpa de teama celor mai apropiați, a mărturisit femeia. Rezultatul final: copiii și soțul ei au făcut-o să se simtă „cu adevărat specială și frumoasă”.

Mai mult, soțul Kyle a spus că Jenny este „cel mai frumos lucru pe care l-a văzut vreodată”.

Momente emoționante în familie! O femeie cu cancer terminal și-a lăsat copii să-i radă părul. „M-au făcut să mă simt frumoasă”

„Nu am plâns azi, sunt foarte mândră de mine”, a mărturisit femeia în vârstă de 36 de ani, amintindu-și cum a vărsat în mod constant lacrimi alături de cei dragi după aflarea diagnosticului.

Momente emoționante în familie! O femeie cu cancer terminal și-a lăsat copii să-i radă părul. „M-au făcut să mă simt frumoasă”

Citește și: Ea este femeia care îi taxează pe bărbați pentru a fi soția lor „surogat”. Tânăra face exact ce soțiile clienților ei nu își doresc să facă. Cât costă să ai o astfel de parteneră?

„Este ciudat să vezi cum se cade. Este mai înfricoșător decât ți-ai imagina. Te face să te simți mai inconfortabil decât ți-ai imagina”, a adăugat mama curajoasă.

Cu toate că și-a pierdut părul în urma tratamentelor, nu a fost niciodată suficient să o lase complet chelie, a explicat ea.

Jenny se luptă de doi ani cu cancerul

Jenny se luptă cu cancerul din anul 2021, când a fost diagnosticată cu adenocarcinom non-microcelular în stadiul 3 inoperabil – un tip de cancer pulmonar – în ciuda faptului că nu a fumat niciodată. Aceasta a documentat întreaga poveste pe YouTube, acolo unde are 117.000 de abonați.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În ciuda faptului că a fost supusă chimioterapiei și radiațiilor, a suferit intervenții chirurgicale și i-au fost administrate mai multe medicamente, cancerul s-a răspândit la ganglionii limfatici și la creier anul trecut, progresând în stadiul 4.

Momente emoționante în familie! O femeie cu cancer terminal și-a lăsat copii să-i radă părul. „M-au făcut să mă simt frumoasă”

La începutul acestei luni, ea le-a dat copiilor ei vestea sfâșietoare că era pe moarte, despre care soțul ei a spus că l-a făcut să se simtă „rău de stomac”.

Familia a strâns peste 135.000 de dolari prin intermediul platformei GoFundMe, care vor merge către facturile medicale, metode alternative de tratament, asigurări și călătorii pentru tratamente, dar și pentru a face sfârșitul vieții lui Jenny cât mai confortabil posibil.

Citește și: După ce a fost batjocorită toată viața din cauza acneei, această tânără a devenit o influenceriță de frumusețe. Avea toată fața plină de coșuri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si