O mulțime impresionantă de oameni l-a condus pe ultimul drum pe Alexandru Arșinel. Colegi de scenă, familia, prietenii și oameni care l-au îndrăgit pe artist au fost prezenți la ultimul ropot de aplauze aduse actorului.

Citeste si: Alexandru Arşinel va fi condus astăzi pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc la ora 12.00, la Cimitirul Bellu

Soția lui Arșinel, Marilena, a venit la înmormântarea soțului, în scaun rulant, extrem de îndurerată, pentru a-și lua rămas-bun de la omul alături de care a împărtășit întreaga ei viață.

 Momente emoționante la înmormânatarea actorului Alexandru Arșinel. Soția maestrului, înmărmurită de durere

Momente emoționante la înmormânatarea actorului Alexandru Arșinel. Soția maestrului, înmărmurită de durere

[Sursa foto: viva.ro]

La intrarea în capelă au fost depuse mai multe coroane cu mesaje emoționante de condoleanțe.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel a fost depus la locul de veci pe care actorul și l-a pregătit încă din timpul vieții.

Citeste si: Cade cortina- Adio, Alexandru Arșinel

Pe cruce e scris numele lui Alexandru Arșinel, alături de anul nașterii și anul morții 1939 – 2022, dar și numele soției, Arșinel Maria, care a apărut în scaunul cu rotile la Cimitirul Bellu.

Citeste si: VIDEO- Omagii aduse lui Alexandru Arșinel. Actorul a jucat 44 de ani pe scenă

Actorul Alexandru Arşinel a murit joi la vârsta de 83 de ani. De la aflarea veștii, zeci de persoane și-au exprimat regretul. Actori, regizori, dar și reprezentanții Ministerului Culturii i-au adus omagii marelui actor.

Director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, Alexandru Arşinel a jucat în filme şi piese de teatru de comedie, fiind cunoscut pentru lunga colaborare cu Stela Popescu.

Citeste si: Top 10 filme cu Alexandru Arșinel. Cele mai faimoase roluri ale sale

Adrian Enache, Cezar Ouatu, Constantin Vaeni, Silviu Biriş au vorbit despre Alexandru Arşinel ca despre un „părinte de suflet”, „un imens actor”, „un izvor nesecat de bucurie”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si