Radu și Cristina de la Casa Iubirii au fost împreună pentru o perioadă scurtă, dar s-au despărțit, în urma unor neînțelegeri.

Se pare că, la câteva luni de la separare, cei doi au uitat de momentele dificile și se apropie din nou! Cei doi s-au sărutat în văzul tuturor!

Colegii lor au fost surprinși de gestul tandru. Nimeni nu s-a gândit că cei doi ar mai putea forma un cuplu.

Radu și Cristina le-au dovedit contrariul colegilor lor!

Citește și: FOTO- Patrick s-a întors la Nona! Fostul concurent s-a dus direct în Republica Moldova după ce a fost eliminat din „Casa Iubirii”

Radu și Cristina, din nou împreună?

Momentul romantic dintre Radu și Cristina i-a uimit pe concurenții din Casa Iubirii. După ce s-a terminat, fiecare concurent s-a întors în casa lui, iar în platou a pășit noua concurentă, Irina.

Tânăra l-a întrebat pe Radu dacă se află într-o relație în prezent, iar tânărul i-a spus că este cu Cristina, fără nicio ezitare! Colegii celor doi au rămas șocați, iar Andreea Mantea a fost și ea uimită.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Irina, noua concurentă din "Casa Iubirii", îi dă nota 3 lui Robert pentru caracter! Ce s-a întâmplat

Irina: Ești cu Cristina?

Radu: Da!

Robert: De când?

Andreea Mantea: Mulțumim că ne-ai informat și pe noi, am aflat și noi.

Putem să o anunțăm și pe Cristina? Cristina, am aflat ceva și voiam să te anunț și pe tine, ca să știi și tu. Radu a spus că este cu tine. A fost întrebat dacă are prietenă și a spus că este cu tine.

Citește și: Cristian Comănici, îndrăgostit lulea de Bianca de la Casa Iubirii: „Este fix genul meu!”/ De ce nu a format un cuplu cu Ștefania?

Cristina: Nu cred!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si