După ce a constatat că bărbatul a făcut o obsesie pentru ea, Larisa a ales să-l blocheze pe rețelele sociale și a crezut că situația s-a rezolvat. Însă bărbatul respectiv nu s-a lăsat atât de ușor și a continuat să îi scrie.

Chiar și după ce l-a blocat pe rețelele sociale, acesta și-a făcut mai multe conturi false și a început să-i scrie, însă fosta concurentă a realizat imediat că este vorba despre același om, deoarece folosea aceleași cuvinte.

Fostă concurentă de la „Puterea Dragostei”, momente de teroare

Larisa Judele le-a povestit fanilor săi de pe Instagram, despre cum a fost hărțuită pe rețelele sociale de un bărbat care nu voia să renunțe la a-i scrie.

Individul respectiv nu doar că a făcut o pasiune pentru ea, ci mai mult o obsesie, iar acesta nu s-a lăsat nici măcar atunci când a fost blocat.

I s-a pus pata pe mine, dar la modul nasol. Îmi scrie email-uri în care spune că Dumnezeu a decis să fim împreună, că a auzit corul îngerilor, din-astea… E clar, este puțin dezechilibrat, puțin cam tare, și mă hăituiește acum.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Momente pline de teroare, pentru o fostă concurentă de la „Puterea Dragostei”
Momente pline de teroare, pentru o fostă concurentă de la „Puterea Dragostei”

E blocat pe Facebook și Instagram, dar și-a făcut câteva conturi false, îmi scrie de pe ele, mă prind imediat că e tot el, are același discurs. Sunt, efectiv, terminată, mă simt abuzată de acest om”,

a declarat Larisa Judele în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”, declaraţie ŞOC despre vaccinul COVID-19: „Să nu vă lăsați manipulați!”

Mai mult de atât acest bărbat a început să le scrie și prietenelor ei și să se dea drept un psiholog. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” este speriată și s-a gândit să apeleze la ajutorul Poliției dacă situația va mai continua.

“I-a scris unei prietene de-ale mele cu care am tot apărut pe Instagram. I-a spus că e psiholog și că vrea să se întâlnească cu ea. Mi-a scris că știe și ce fac în timpul liber, mi-e frică să mai ies și pe stradă acum, dacă mă pândește pe undeva și îmi face ceva? Cred că, până la urmă, o să apelez la Poliție, să primească un ordin de restricție ceva, că așa nu pot să trăiesc”, a mai adăugat aceasta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si