Close sidebar
Close sidebar

Momente pline de teroare pentru o fostă concurentă de la „Puterea Dragostei”

O fostă concurentă de la “Puterea Dragostei” a avut parte de momente dramatice după ce un bărbat a făcut o obsesie pentru ea. Este vorba despre fost concurenta „Puterea Dragostei”, Larisa Judele, care primea mesaje de la mai mulți fani și când era în emisiune, iar acum a dat peste un bărbat care nu îi mai dă pace.

Alina Raducu,

Momente pline de teroare, pentru o fostă concurentă de la „Puterea Dragostei”

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După ce a constatat că bărbatul a făcut o obsesie pentru ea, Larisa a ales să-l blocheze pe rețelele sociale și a crezut că situația s-a rezolvat. Însă bărbatul respectiv nu s-a lăsat atât de ușor și a continuat să îi scrie.

Chiar și după ce l-a blocat pe rețelele sociale, acesta și-a făcut mai multe conturi false și a început să-i scrie, însă fosta concurentă a realizat imediat că este vorba despre același om, deoarece folosea aceleași cuvinte.

Fostă concurentă de la „Puterea Dragostei”, momente de teroare

Larisa Judele le-a povestit fanilor săi de pe Instagram, despre cum a fost hărțuită pe rețelele sociale de un bărbat care nu voia să renunțe la a-i scrie.

Individul respectiv nu doar că a făcut o pasiune pentru ea, ci mai mult o obsesie, iar acesta nu s-a lăsat nici măcar atunci când a fost blocat.

I s-a pus pata pe mine, dar la modul nasol. Îmi scrie email-uri în care spune că Dumnezeu a decis să fim împreună, că a auzit corul îngerilor, din-astea… E clar, este puțin dezechilibrat, puțin cam tare, și mă hăituiește acum.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Momente pline de teroare, pentru o fostă concurentă de la „Puterea Dragostei”

E blocat pe Facebook și Instagram, dar și-a făcut câteva conturi false, îmi scrie de pe ele, mă prind imediat că e tot el, are același discurs.

Sunt, efectiv, terminată, mă simt abuzată de acest om”, a declarat Larisa Judele în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”, declaraţie ŞOC despre vaccinul COVID-19: „Să nu vă lăsați manipulați!”

Mai mult de atât acest bărbat a început să le scrie și prietenelor ei și să se dea drept un psiholog. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” este speriată și s-a gândit să apeleze la ajutorul Poliției dacă situația va mai continua.

“I-a scris unei prietene de-ale mele cu care am tot apărut pe Instagram. I-a spus că e psiholog și că vrea să se întâlnească cu ea. Mi-a scris că știe și ce fac în timpul liber, mi-e frică să mai ies și pe stradă acum, dacă mă pândește pe undeva și îmi face ceva? Cred că, până la urmă, o să apelez la Poliție, să primească un ordin de restricție ceva, că așa nu pot să trăiesc”, a mai adăugat aceasta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI