Desi anul acesta Selectia Nationala a fost prezentata cu fast, cinci orase din tara gazduind galele, printre concurenti s-au strecurat si oameni care se vede clar ca nu au nicio treaba cu muzica. Trist este ca acest asa zis solist a reusit pentru a doua oara sa ajunga in Selectia Nationala, dupa ce si in 2017 a reusit sa se faca de ras cu talentul sau.

Artistul Dorel Giurgiu a cantat, daca putem spune asa, piesa Seek The Peace in incercarea de a ajunge in finala Eurovision. Calitatile sale vocale sunt departe de orice inseamna limita de decenta in muzica, dar cu toate astea, el a reusit pentru al doilea an consecutiv sa patrunda la Selectia Nationala.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Nu ne ramane decat sa ne intrebam cum e posibil ca astfel de concurenti sa fie acceptati la un astfel de eveniment? Cine face preselectiile si cum reuseste Dorel Giurgiu sa

devina deja o prezenta constanta la Eurovision? Daca nu este o "manevra" intentionata de a atrage atentia prin "publicitate negativa" asupra concursului, atunci ne vine greu sa ne explicam cum aceasta piesa a ajuns sa fie prezentata la un concurs atat de important. 

Asta e prestatia lui Dorel Giurgiu din 2017!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si