În ediția de astăzi, Andreea Mantea va număra voturile, în urma cărora vor fi aleși liderii celor două case. Răspunsul Biancăi referitor la Kinga, o va face pe cea din urmă să izbucnească în lacrimi.

Bianca și Kinga, replici tăioase în ediția de astăzi a emisiunii ”Casa Iubirii”

Concurenții au fost întrebați dacă Kinga ar merita să fie liderul din casa fetelor.

Bianca și-a spus părerea, și anume că aceasta nu ar merita să fie lider pentru că nu este în stare să lege o propoziție.

Citeste si: O concurentă vrea să părăsească ”Casa Iubirii”. Care este motivul pentru care le-a cerut băieților să o voteze în Gală

”Nu ești în stare să legi o propoziție cu sens, Kinga. Pentru că tu nu gândești”, a spus Bianca. Părerea Biancăi a stârnit un val de reacții în casa băieților, iar Kinga a avut o cădere nervoasă.

Kinga, cădere nervoasă după spusele Biancăi

Kinga a izbucnit în plâns și a început să țipe la Bianca. ”Tu să taci, Bianca! Să taci în momentul ăsta”, a spus Kinga.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Blondina a vrut să părăsească emisiunea, fiind mult prea nervoasă. Ea a mărturisit că după plecarea lui Nicolas, jignirile altor concurenți o afectează și mai mult.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii l-a umilit pe Adrian după eliminare. Ce a postat concurenta la câteva ore după plecarea fostului ei iubit din competiție

Kinga a dezvăluit că a încercat să se schimbe, dar nu-i reușește.

Radu sare în apărarea Kingăi, și o pune la colț pe Bianca: ” O jignești că nu știe să lege o frază, în condițiile în care nici Kinga nu e din România”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si