Leoaica se pare că s-a simţit ameninţată de faptul că fetiţa agita un steag în apropierea ei. Fiara sălbatică s-a năpustit asupra fetei, a tras-o în interiorul arenei şi a muşcat-o cu brutalitate de mai multe ori.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ksenia, aşa cum o cheamă pe fetiţă, a scăpat cu viaţă, dar medicii care o tratează spun că ea va rămâne cu cicatrici pentru tot restul vieţii. Acum, micuţa, se află internată la secţia de Terapie Intensivă.

"O muşcătură puternică i-a afectat faţa. Cicatricea este de la ureche până la bărbie. Are mai multe urme de colţi în cap. Va rămâne cu cicatrici mari după această experienţă traumatizantă", a declarat unul din medicii care se ocupă de tratamentul fetiţei.

Directorul circului Mare din Moscova consideră că de vină pentru incident sunt reprezentanţii circului local, dar şi mama fetiţei pentru că i-a permis Kseniei să stea mult prea aproape de arenă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si