Inregistrarea arata scena din doua unghiuri diferite. In imagini se vede o femeie cu bluza alba care apuca un barbat de cap, din spate, cu ambele maini, dupa care se indeparteaza, scrie News.ro.

O alta femeie este vazuta indepartandu-se, de asemenea, rapid, intr-o alta directie, dupa asalt, dar nu este clar daca si ea a participat la atac.


Apoi, barbatul atacat pare sa se impiedice si isi sterge fata. Alte clipuri il arata cerand ajutorul oamenilor, in timp ce gesticuleaza si isi arata fata. El este escortat, in cele din urma la clinica.
Reuters nu a putut verifica independent autenticitatea clipurilor, iar politia nu a comentat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Intr-o conferinta de presa organizata duminica, un purtator de cuvant al politiei a declarat ca victima s-a plans la aeroport ca doua femei i-au “sters fata cu un lichid”.


Kim Jong Nam a fost asasinat pe aeroportul international Kuala Lumpur, in timp ce se pregatea sa plece la Macao. Politia a arestat patru persoane in acest dosar si cauta alti patru barbati nord-coreeni, despre care se crede, insa, ca au fugit din tara.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si