Patricia a descoperit ca are leucemie anul trecut, in primavara, si, de atunci, a stat internata la Spitalul Fundeni, la Sectia de Transplant Medular, luni intregi, timp in care a avut nevoie de multe transfuzii de sange, in plus, a fost supusa si la cateva interventii chirurgicale complicate. Abia in perioada Sarbatorilor de Iarna, starea ei de sanatate s-a mai ameliorat si, spre marea bucurie a familiei, femeia de 41 de ani a fost externata.

“Am un tata extraordinar si ii multumesc lui Dumnezeu… Am renascut. Ma rog in fiecare zi si le multumesc oamenilor. In fiecare dimineata, ii iau la rand si le multumesc. Incepand cu Dumnezeu, cu oamenii, cu toata lumea care m-a ajutat. Sunt alt om si sunt schimbari. Cand ti se intampla o asemenea nenorocire, ti se schimba prioritatile. Vezi lucrurile altcumva”, a declarat Patricia Teicu la emisiunea de televiziune la vremea respectiva.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Din pacate, in aceasta vara, situatia medicala a Patriciei s-a complicat, astfel ca a fost nevoie de o noua internare in spital! Ea a revenit la Fundeni, insa nu a mai fost oprita la Sectia de Transplant, ci a fost dusa direct la Terapie Intensiva pentru ca starea ei era destul de grava.

“S-a incercat sa se faca tot posibilul pentru Patricia. Din pacate, dupa trei saptamani in care organismul a devenit din ce in ce mai slabit, fiica lui Marius Teicu a murit. In ultimele zile, a fost si mai rau. Iar aseara, dupa 12 noaptea, lucrurile s-au precipitat si a fost nevoie de o interventie urgenta a cadrelor medicale, fiindca pacientei ii era foarte rau si abia mai respira. Femeii i s-a recoltat sange si i s-a facut o serie de analize. Din pacate, in zadar, caci, de dimineata, totul s-a terminat”, au dezvaluit persoane din preajma familiei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si