Vanatorii de pedofili de la Creep Catchers din Marea Britanie l-au dat in vileag pe barbatul de 24 de ani. Acestia s-au dus acasa la Christopher Lane si i-au aratat iubitei conversatiile pe care tanarul le avea cu fetite de 13 si 14 ani. Femeia a avut un soc cand a citit mesajele, scrie Daily Mail.

Christopher Lane, care are un copil de un an, pretindea ca este adolescent cand vorbea cu fetele.

Initial, barbatul nu si-a recunoscut fapta. Ceea ce nu stia el era ca, de fapt, nu vorbea cu minore, ci cu vanatorii de pedofili, care, pe chat, pretindeau ca sunt fetite ca sa ii prinda pe pedofili.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In una dintre conversatii, Christopher Lane a aranjat o intalnire cu una dintre victimele sale.

"Lane a intrebat-o daca poate sa o dezvirgineze. I-a spus ca numara orele pana cand se vor intalni si ca este foarte incantat. Fetita i-a spus ca ii este frica sa nu ramana gravida, iar el i-a spus ca e imposibil fiindca inca nu e la pubertate", a declarat procurorul care il ancheteaza. Barbatul s-a dus la intalnire, insa fetita nu a aparut. A doua zi, vanatorii de pedofili au aparut la usa lui.

Christopher Lane a fost condamnat la 2 ani si 8 luni de inchisoare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si