Dena Carreyn din Wisconsin, SUA, a potat pe Facebook un videoclip in care dezvaluie clipa in care afla ca Beth Battista, profesoara copilei, va fi donatoarea fetitei ei, Lyla.

„Vinerea trecuta, am fost chemata la scoala Lylei. Mi s-a spus ca va veni o noua profesoara si ca trebuie sa ma intalnesc cu ea, pentru ca de fiecare data cand vine cineva nou in scoala trebuie sa ii explic despre boala fetitei mele, despre medicamente etc.

Asa ca m-am dus la scoala, iar profesoara mi-a dat un cadou. Si atunci s-a intamplat. Nu stiam ca totul este filmat. Multi oameni cred ca profesorii sunt eroi. Beth Battista este mai mult decat eroul nostru, este un miracol”, a scris femeia pe reteaua de socializare, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

In videoclip apar cele doua femei, la scurt timp dupa ce vestea a fost dezvaluita.

Fetita a fost diagnosticata cu o forma de vasculita extrem de rara, o boala care ii afecteaza vasele de sange.

Fetita a facut numeroase tratamente, insa are nevoie de un transplant de rinichi pentru a putea trai.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si