Close sidebar
Close sidebar

Momentul emoționant în care o mireasă pleacă de la nuntă și își surprinde bunica pe patul de spital

O mireasă din Canada a făcut un lucru neașteptat în timpul nunții sale și a dat o fugă în rochia de petrecere la spitalul din oraș unde se afla bunica sa imobilizată la pat.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jessica Colalillo, în vârstă de 24 de ani, și partenerul ei Adam, în vârstă de 31 de ani, ambii din Ontario, Canada, și-au spus DA în fața preotulului, luna trecută.

Cei doi miri au organizat o ceremonie intimă de nuntă, dar ziua specială a fost umbrită de absența bunicii miresei, Gemma Russo.

Citește și: "Am plecat în vacanță cu 18 bagaje, am doi copii mici". Mămica de 32 de ani a stârnit furie pe rețelele sociale

Gemma, în vârstă de 88 de ani, din Italia, fusese „emotionată” să-și vadă nepoata la legămintul cununiei cu viitorul ei soț.

Cu doar câteva zile înainte de ziua cea mare, "nonna" a suferit o cădere majoră de sănătate care a lăsat-o legată de pat, ceea ce a dus la o spitalizare lungă.

Mireasa a vrut să-și vadă bunica cu orice preț în ziua nunții

Jessica, de profesie coordonator de operațiuni, era atât de disperată să-și aibă bunica acolo în ziua specială, încât a născocit un plan pentru a o surprinde la spital la doar câteva clipe după ce mirii și-au spus jurămintele de nuntă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Bunicii nu i-a venit să-și creadă ochilor când noii căsătoriți au apărut în fața ei și a devenit imediat „isterică”, când a remarcat cât de „frumoasă” este Jessica în rochia de mireasă, potrivit Daily Mail.

Jessica a explicat: „„Cu trei săptămâni înainte de nunta mea, nonna a căzut și a trebuit să meargă la spital. Acest lucru a dus-o la a suferi probleme grave de mobilitate și a devenit imobilizată la pat. Cu o zi înainte de nuntă, am spus spitalului că plănuiam să mergem la ea".

„Era isterică, era atât de fericită. Sunt sigură că era supărată că nu a putut veni, dar totuși s-a bucurat să mă vadă în rochie', a mai spus Jessica.

Jessica a adăugat că personalul de la Spitalul Juravinski din Hamilton, Ontario, a fost bucuros să participe la surpriză și chiar a scos-o pe Gemma afară pentru marea dezvăluire.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI