Cele două femei, o doctorişă şi o asistentă, tocmai terminaseră garda şi mergeau spre casă. La un moment dat s-au oprit pe trotuar pentru a termina discuţia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Doctoriţa Suzan Kuday Balik şi asistenta medicală Ozlem Duymaz se îndreptau către casă, imediat după terminarea turei de la un centru de sănătate din Turcia, acolo unde munceau în fiecare zi. La un moment dat, cele două femei s-au oprit pentru câteva momente pe trotuar, pentru a sta de vorbă una cu cealaltă, însă au rămas fără grai atunci când au văzut că pământul se surpă sub ele, la propriu.

Odată cu asfaltul care s-a surpat, cele două au căzut, fiind pur şi simplu „înghiţite” de un crater uriaş. Din fericire, martorii scenei şocante le-au sărit imediat în ajutor şi au reuşit să le scoată din groapă, îndepărtând bucăţile de asfalt care căzuseră pe ele.

Femeile care au căzut în craterul uriaş din asfalt au fost transportate de urgenţă la spital, acestea suferind răni uşoare.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si