Cătălin Cherecheș a fost prins seara trecută în Germania, de către polițiștii bavarezi. Acesta s-ar fi opus arestării. De asemenea, a suferit mai multe răni, în momentul în care a fost încătușat.

În situația în care Cătălin Cherecheș acceptă colaborarea cu autoritățile din Germania, acesta va ajunge în regim de urgență în țară. În cazul în care va contesta mandatul de extrădare, procedura poate dura chiar și jumătate de an.

Polițiștii bavarezi l-au pozat cu răni pe față, când era încătușat, după patru zile de la fuga sa din țară. Acesta ar fi călătorit cu mătușa sa, cu aproape 200 kilometri la oră, pe o autostradă din Germania, cu direcția spre Augsburg.

În momentul în care a fost prins în Germania, Cătălin Cherecheş avea asupra sa 3.265 de euro, aproximativ 150 de euro în forinți și aproximativ 320 de euro echivalent în lei. De asemenea, avea şi un buletin de Italia asupra lui.

De asemenea, în România, polițistul de frontieră care l-a lăsat să treacă ar fi spus membrilor Corpului de Control din MAI  faptul că își dorește să facă un test poligraf, în scopul demonstrării că nu a luat mită. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania

Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania

Filmul pas cu pas care a dus la găsirea primarului

Cei doi plănuiau abandonarea mașinii, ca ulterior să ia un tren sau un taxi. Aceștia au fost depistați de polițiști, dar și de o agenție federală de investigaţii poliţieneşti.

Cherecheș nu s-ar fi lăsat încătușat, fiind rănit în momentul în care a fost arestat. De asemenea, în Germania, acesta ar fi depozitat aproape un milion și jumătate de euro.

Citește și: Prima imagine din ziua în care Cătălin Cherecheș a fugit din țară. Unde s-ar ascunde acum primarul

Reacția ministrului de Interne, Cătălin Predoiu

Ulterior, ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a făcut pe rețelele de socializare o postare în care a felicitat modul în care autoritățile române au colaborat cu cele din Germania. 

Citește și: UPDATE- Cătălin Cherecheș a fost prins în Augsburg, Germania. Edilul va fi adus în România pentru ispășirea pedepsei cu închisoarea/ Reacția ministrului de Interne, Cătălin Predoiu

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"- radioimpuls.ro

„Felicit şi mulţumesc poliţiştilor şi partenerilor instituţionali interni și externi, români și germani, care au cooperat direct şi permanent pentru capturarea condamnatului penal Cherecheș Cătălin.

De asemenea, mulţumesc poliţiştilor maghiari, austrieci şi italieni împreună cu care s-a cooperat şi lucrat pe parcursul acestei operaţiuni poliţieneşti internaţionale. Nu în ultimul rând, mulţumesc jurnaliştilor care au înţeles în aceste zile că trebuie să limităm comunicarea pe acest caz, pentru a proteja operaţiunea de localizare şi capturare”,

a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.

Cherecheș a fost surprins de camerele de supraveghere, cu câteva ore înainte de a ieși din țară. Acesta avea o glugă pe cap, dar și un ghiozdan în spate, cu care tocmai ieșise din primărie. Acesta a fost adus de un taximetrist pe care îl cunoștea și credea că este urmărit de poliție. Acesta a trimis ulterior șoferul la o adresă care se afla în zonă, mergând pe jos până la el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si