O persoană a murit, iar alte 39 au fost rănite, după ce 5 camioane și 37 de mașini s-au ciocnit în lanț. Printre victimele acestui tragic accident se află și trei români. Acesta ar fi fost provocat de o furtună de praf care a scăzut vizibilitatea, iar carambolul a fost urmat de un incendiu uriaș, iar mai multe mașini s-au făcut scrum. Un camion ar fi deviat de pe sensul său de mers și ar fi intrat pe sens opus ciocnindu-se violent de alte mașini.

Citește și: 16 oameni au murit, iar alți zeci au fost răniți în urma unui carambol pe o autostradă

Declarațiile martorilor implicați în accident 

"Eu veneam liniştit pe a doua bandă, că am intrat în depăşire. L-am văzut în faţa mea. Eu am intrat frumos în depăşire, să-l depăşesc şi numai dintr-o dată am văzut că trage de mine. Dar n-am ştiut de ce trage. Şi dintr-o dată am văzut că se întoarce cu totul. Aşa cum e acum. Când am văzut că vine aşa tare spre mine, m-am tras cu totul spre parapet. Că n-am mai ştiut ce să fac", a declarat unul dintre şoferii implicaţi în accident.

Citește și: Accident rutier dezastruos: 17 persoane au murit şi alte 22 au fost rănite

"E un vânt, foarte tare bate din lateral şi aduce praful de pe câmp. Nu e semănat, nu e nimic, doar arat şi vin nori foarte, foarte denşi de praf şi nu se vede nimic şi probabil au frânat şi vă daţi seama că la ce viteză circulă pe aici pe autostradă...", a declarat un alt martor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Trupul unei persoane a fost găsit sub resturile unei mașini.

Citește și: Cum au supraviețuit trei copii timp de 55 de ore într-o mașină încinsă alături de cadavrele părinților lor

Accident rutier dezastruos: 17 persoane au murit şi alte 22 au fost rănite

17 persoane au murit şi 22  au fost rănite într-un accident de circulație  în provincia Jiangxi, din estul Chinei, la începutul lunii ianuarie, a informat presa de stat, citată de AFP.

Citește și:  Un bărbat și-a pierdut viața, în urma unui accident rutier

„Accidentul a provocat moartea a 17 persoane, 22 de persoane au fost rănite, răniţii au fost transportați la spital”, potrivit postului de televiziune CCTV, care adaugă, citând autoritățile locale, că o anchetă aprofundată va avea loc pentru stabilirea cauzei accidentului.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și:  Un autocar cu 52 de persoane a fost implicat într-un accident rutier

„Accidentul de circulație major”  a avut loc cu puţin timp înainte de ora locală 01.00,

în districtul Nanchang.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si