Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona se vede cum autobuzul agata cablul care atarna in strada mai jos decat celelalte! Desi baiatul se sperie de zgomot, n-apuca sa se fereasca! Lovitura ca de bici il darama pe bietul copil care ramane, inconstient, la pamant! Scena e mult prea socanta pentru o femeie care isi duce mainile la ochi!

In clipa urmatoare, trecatorii reactioneaza. Un barbat alearga spre locul in care copilul, zace, plin de sange. In mai putin de 5 minute, soseste si ambulanta.

DESFIGURAT DIN VINA CUI?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Firul apartine unei companii de telecomunicatii si ar fi fost tras in jos de furtuna care a maturat orasul la finalul saptamanii trecute. Nimeni n-a venit sa-l ridice de-atunci, spun reprezentantii primariei, desi notificari s-ar fi trimis!

Adrian Mihai, Compania de Transport Public Iasi: „Societatea a transmis catre detinatori un mesaj in care ii invita sa faca o analiza a lor dupa furtuna de sambata”. 

Dan Postolea, purtator de cuvant Primaria Iasi: „Cablistii, cum li se spune sunt resonsabili in fata legii civil si dupa caz, penal, cum este in acest caz tragic, pentru siguranta retelelor pe care le detin. In cazul de fata este vorba de un contract intre o firma de cablu TV si operatorul municipal de transport public”.

Tatal copilului vrea ca cei vinovati sa plateasca! Trauma, spune el, e mult prea mare ca o astfel de greseala sa scape nepedepsita!

„Copilul are moralul cazut, a zis ca nu mai vrea sa iasa din casa pentru ca ii este teama, ii e teama sa zambeasca, na, asteptam sa isi revina”, spune tatal baiatului.

„In cauza, s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii de infractiunii de vatamare corporala, iar cercetarile continua in vederea stabilirii intregii situatii de fapt”, se atata in comunicatul IPJ.

In Iasi, exista de mai multi ani programe prin care se doreste mutarea cablurilor de pe stalpi, in pamant. Desi tardiva, o astfel de masura ar putea preveni incidente groaznice ca cel de azi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si