Imaginile cu un bărbat salvat de pompieri în orașul Wu'an din regiunea Hebei, China, după ce a rămas blocat în mașina sa în mijlocul unui râu, au devenit virale pe rețelele sociale.

Citește și: VIDEO- „Plimbați ursul!” Acuzații la adresa unei grădini zoo din China, după ce angajații s-ar fi deghizat în urși

Intervenția de salvare a fost surprinsă de televiziunea de stat în timp ce inundațiile devastatoare au lovit întreaga regiune în urma taifunului Doksuri, potrivit  BBC News.

În imagini se vede cum mașina se răstoarnă de mai multe ori sub forța șuvoiului, însă bărbatul reușește să iasă la suprafață și să aștepte ajutorul autorităților.

În cele din urmă, șoferul a fost salvat în urma intervenției rapide a unui elicopter din care a coborât un pompier care s-a apropiat de mașina avariată, care putea fi luată în orice moment de viitură.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șofer salvat în ultima clipă din viitură

Șofer salvat în ultima clipă din viitură

Inundații masive în China 

Cel puțin 11 persoane au murit și alte 13 sunt date dispărute în ploile torenţiale din Beijing, în timp ce China se pregăteşte pentru al treilea taifun din ultimele săptămâni.

Rămășițele taifunului Doksuri de săptămâna trecută au inundat Beijingul pentru a patra zi consecutiv, marți, chiar dacă taifunul Khanun se apropia de coasta de est.

Peste 50.000 de oameni din oraș au fost evacuați până acum, potrivit presei de stat. Inundațiile au lovit mai multe cartiere, perturbând circulația rutieră și feroviară.

Ploile abundente vor persista, iar inundațiile s-ar putea agrava în regiunile nordice din jurul Beijingului, Tianjin și provinciei Hebei, a avertizat ministerul de gestionare a situațiilor de urgență.

Inundații uriașe în China

Inundații uriașe în China

Elicoptere militare au fost desfășurate la primele ore ale zilei de marți pentru a livra alimente și apă persoanelor blocate în și în jurul unei gare din districtul puternic afectat Mentougou din vestul Beijingului, relatează CCTV.

Aproximativ 150.000 de gospodării din district sau rămas fără apă curentă. 

Aproape 400 de zboruri au fost anulate marți și sute au fost întârziate pe cele două aeroporturi din Beijing, potrivit aplicației de urmărire a zborurilor Flight Master.

Imaginile distribuite online de locuitorii din provincia Hebei din jur arată zone uriașe de pământ cuprinse de inundații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si