Mona Stoian surprinde din nou. Focoasa blondină urmează să apară într-un clip de manele alături de Vali Vijelie și de Copilul de Aur. Fosta concurentă, din cadrul show-ului televizat, s-a filmat alături de cei doi maneliști și a postat totul pe contul ei oficial de socializare.

mona-de-la-puterea-dragostei-alaturi-de-manelisti
Mona alături de Vali Vijelie și Copilul de Aur.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Puterea dragostei 9 decembrie. Scandal fără precedent între Andrada și Alexandra! Bruneta a spart ușa: „Nu sunt la pușcărie!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei”, în lacrimi de Moș Nicolae. Ce a pățit blondina

Mona de la „Puterea Dragostei” alături de Vali Vijelie și Copilul de Aur

Mona Stoian va dansa într-o manea interpretată de Vali Vijelie și Copilul de Aur. „Bună seara, dragilor! Sunt alături de Sorinel și de Vali Vijelie. Urmăriți-ne, urmează un nou clip!” a zis Mona de la „ Puterea Dragostei ”.

„Se va numi Viața de tine!!! Vă pupăm!” a transmis Vali Vijelie.

Mona Stoian este fostă concurentă a sezonului 3 „ Puterea Dragostei ”.

Tânăra a format un cuplu alături de George, însă, în prezent ea este singură. Mona locuiește în București, alături de fiul și de părinții ei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si