Close sidebar
Close sidebar

Mona Nicolici vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mona Nicolici vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 23:00, la Kanal D.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

A debutat pe micile ecrane în urmă cu trei decenii și a devenit una dintre cele mai apreciate prezente la pupitrul Știrilor. La aproape 40 de ani s-a retras din televiziune, s-a reinventat în cadrul unei corporații și numele ei a devenit sinonim cu proiecte de responsabilitate socială.

În prezent, jurnalista Mona Nicolici își face auzită vocea la radio, este antreprenor și consultant în sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

“Ce se ascunde în sufletul Monei Nicolici?”, “Ce nu va plăcea la Radu Coșarcă?”, “Cât de grea este viața unei vedete într-o corpora ț ie?”, “Ați fost victima jocurilor politice?”, “Ce te face premiant în viață?”  sunt doar câteva dintre întrebările la care va trebui să răspundă Mona Nicolici în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebari cu Denise Rifai”, difuzată la 23:00, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI