Close sidebar
Close sidebar

Ce se întâmplă în relația Mona și Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei”: „Acum șase luni mi-am...”

Mona și Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei” se iubesc de mai bine de șase luni. Cei doi îndrăgostiți au plecat acum în vacanță în Grecia.

Georgiana Balaban,

Mona și Jitaru de la Puterea Dragostei - în Grecia. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mona și Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei” se iubesc nebunește. Ei și-au transformat relația de prietenie în iubire și de atunci sunt extrem de fericiți. „Mi-am deschis sufletul acum șase luni, după un timp scurt inima, iar acum în prima noastră vacanță pe plajele Greciei, brațele pentru clipe frumoase și de neuitat. Te iubesc!”, a zis Cristian Jitaru pe pagina lui oficială de socializare.

Citeste si: Bombă la „Puterea Dragostei”. Meda Medeea a făcut anunțul trist

Cei doi foști concurenți ai emisiunii au mers împreună și la munte și de asemenea, sunt implicați amândoi în producția „În căutarea adevărului” de la Kanal D.

Citeste si: Doi concurenți, eliminați din casa "Puterea Dragostei". Numele lor sunt...

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cristian Jitaru și Mona.
[Sursa foto: Instagram]

Cristian Jitaru- relație specială cu băiatul Monei de la „Puterea Dragostei”

Jitaru se înțelege bine și cu fiul Monei. Tânărul a devenit frizerul personal al micuțului. Cei doi fac activități împreună, se joacă, ba chiar merg la cumpărături.

Citeste si: Roxana de la „Puterea Dragostei” și-a cunoscut soacra la Paris. Imagini inedite cu mama lui Sendo

Mona și Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei” au planuri serioase de viitor. Acum, cei doi sunt în vacanță pe litoralul grecesc alături de Cazi și Andrada de la „Puterea Dragostei”. Cuplurile petrec clipe de neuitat.

Citeste si: Mădălina și George de la Puterea Dragostei s-au despărțit?! Avem primele declarații

Citeste si: Bogdan Mocanu și iubita lui au trecut la pasul următor?! Anunțul care i-a șocat pe fani: „Când îți cere soția...”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI