Monica McDermott era depresiva si asta a aruncat-o in patima alcoolului. A inceput sa consume vin si sampanie considerand ca sunt remedii pentru anxietate, dar a devenit repede alcoolica. Mereu cerea ajutor, dar nimeni nu a putut sa i-l ofere, asa ca ieri a decis sa isi puna capat zilelor.

Femeia in varsta de 44 de ani s-a spanzurat in propriul dormitor, acolo unde a fost gasita atarnand in streang chiar de catre fiul ei in varsta de 12 ani.

Acesta a alertat politia, iar Monica a fost dusa de urgenta la spital. A ajuns in stare critica, iar medicii nu au mai putut face absolut nimic pentru ea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Problemele ei au inceput din luna decembrie a anului trecut si toate au culminat cu sinuciderea de acum. "Am vazut-o abatuta, dar nu ne imaginam asta. Mai spunea ca vrea sa moara ca fiul ei sa aiba o viata normala, dar nu am luat in seama lucrurile astea. Stiam ca e putin depresiva si incepuse sa bea, dar am sperat ca e o faza trecatoare", au spus cei care au cunoscut-o.

Monica McDermott era din Macclesfield, Marea Britanie. De-a lungul vietii a fost model pentru mai multe reviste importante din "Insula". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si