Corina Momanu, cea care a tinut legatura cu familia elevei si care a dus o campanie de strangere de fonduri pe facebook si de sustinere pentru Monica, a facut astazi tristul anunt.

"Copila noastra a plecat printre ingeri! Sa iti fie drumul lin, puiule drag... nu stiu ce sa scriu in astfel de momente, nu stiu unde e divinitatea acum, nu stiu cum arata speranta, nu stiu... 

Monica s-a stins din viata la 12:30, pui drag, nu am cuvinte pentru tine, pentru fratele tau, pentru parintii tai... sa gasesti linistea acolo sus". 

La inceputul lunii aprilie, Monica V., o eleva a liceului din Vidra, a fost batuta cu bestialitate de un barbat, Ionut A., de 31 de ani, din aceeasi localitate. Tanara, de 19 ani, a fost adusa in coma la spitalul din comuna de iubitul sau, tot el fiind si cel cel care, pe fondul unui acces de gelozie, a batut-o.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Medicilor le-a fost greu sa-si dea seama daca fata, care avea chipul transfigurat in urma multiplelor lovituri primite, era aceeasi persoana cu cea din buletin. Personalul medical a alertat imediat organele de politie si a transferat-o apoi pe tanara la Spitalul Judetean de Urgenţa Focsani.

In urma investigatiilor medicale si a analizei CT, s-a descoperit

ca tanara a suferit leziuni cerebrale grave si a fost transferata de urgenta la Galati. Imediat dupa comiterea faptei, agresorul a fost arestat. 

Sursa: monitoruldevrancea.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si