Monica Macovei, fostul ministru al Justiției, a fost trimisă în judecată la un an după ce a fost implicată în accidentul rutier de pe 8 octombrie 2022 în care un motociclist a fost rănit grav.

Decizia a fost luată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Monica Macovei este acuzată de vătămare corporală din culpă.

Monica Macovei a depus o cerere pentru încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăție, însă procurorul de caz nu a fost de acord, potrivit  G4Media.ro

Citește și: VIDEO- Fostul Ministru al Justiției, Monica Macovei- pusă sub acuzare în cazul accidentului auto de anul trecut

Ce se arată în hotărârea Parchetului

„La data de 27.09.2023, prin rechizitoriul nr. 953/P/2022 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța,  s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatei MACOVEI MONICA-LUISA sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă,  prev. de art. 196 alin. 2 și alin. 3 C.p.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În fapt, s-a reținut că la 08.10.2022, MACOVEI MONICA-LUISA conducea  autoturismul pe DN 39, în apropierea municipiului Mangalia și, din cauza pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de către I.C., provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 110 – 120 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații, viața fiindu-i pusă în primejdie”,  potrivit Biroului de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Ce s-a întâmplat la Mangalia?

Monica Macovei a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 39 între Mangalia și localitatea 2 Mai, județul Constanța. În urma acestuia, un motociclist a fost rănit grav si transportat la spital.

Citește și: Reacția Monicăi Macovei după accidentul în care a fost implicată

 

„Astăzi, în jurul orei 13.05, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat de 56 de ani”, se arată în comunicatul IPJ Constanța, transmis la acel moment.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si