”SADISM și goană după publicitate ieftină, de joasă calitate!
TERMINAȚI cu știrile NESIMȚITE despre deconectarea de la aparate a lui Mihai Constantinescu, mare artist și drag prieten! NU ARE NICI O LEGĂTURĂ CU REALITATEA!!!

Citeste si: Mihai Constantinescu, de peste 50 de zile în comă. Ce şanse mai are artistul

Pe lângă faptul că Simona, draga, sensibila și iubitoarea lui soție nu ar fi fost niciodată de acord, LEGEA NU PERMITE AȘA CEVA în nici un caz.

Nici deconectarea, nici eutanasia. Sunt echivalate cu CRIMA!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Vești proaste despre Mihai Constantinescu! "Al doilea element este hemoragia cerebrală"

Medicii au menirea de a da viață și sănătate, nu de a o lua cu bună știință! CUM Să CONDAMNE UN MEDIC UN PACIENT LA O MOARTE SIGURĂ???!!! Ca să nu uităm că, dacă există o șansă cât de mică, trebuie făcut totul pentru a o valorifica! Am văzut nenumărate cazuri de reușită! Si de eșec! Dar, de ce să nu sperăm și să descurajăm mereu cu răutate și știri catastrofale?! Cei care publicați așa ceva, nu aveti

nici suflet, nici Dumnezeu! Nici rude dragi care ar putea fi si ei cândva într-o grea situație medicală?! Ați vrea să se scrie la fel?”, a scris Monica Pop. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si