Atunci cand era sportiva, Monica Rosu de la Exatlon a facut sacrificii imense. Dupa ce s-a intors de la Olimpiada de la Atena, din 2004, cand a cucerit doua medalii de aur, cu echipa si la sarituri, Monica a dezvaluit cat de greu a fost ca sa razbeasca.

Monica Rosu de la Exatlon a facut sacrificii imense:   "A meritat aceasta renuntare”

Intrebata ce eforturi, ce renuntari presupune marea performanta pentru un sportiv, Monica a spus:  „Muncim cam sase ore pe zi. Avem antrenament dimineata trei ore, seara, trei ore. La ce am renuntat? Am renuntat la copilarie, practic, nu am mai avut copilarie. Am renuntat la mai multe, dar a meritat aceasta renuntare”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Monica Rosu de la Exatlon a facut sacrificii imense:  „Parintii imi lipsesc"

In copilarie, Monica Rosu de la Exatlon a facut sacrificii imense.  „Si pe parinti ii vad, doar o data pe luna. Parintii imi lipsesc, da”,  a mai spus Monica. Intrebata cand a fost ultima data acasa, Rosu a dezvaluit:  „Acum doi ani. Si am mai fost o data, la inceputul acestui an, pentru buletin.

Dar m-am obisnuit. De atata vreme...”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si