Fratele sau a fost cel care a mers la spitalul din Galati, pentru a-si aduce surioara acasa. Monica a intrat in casa parintilor sai pentru ultima data. Tanara isi va dormi somnul de veci in cimitirul din comuna, acolo unde va fi inmormantata in cursul zilei de joi.

„Nu pot surioara mea scumpa sa spun nimic in momentele astea in care m-ai lasat singur pe lume fara dragostea ta de sora...imi

pare rau ca nu mi-ai dat ocazia sa imi cer iertare de la tine in ultimele clipe din viata ta, imi pare rau si regret ca nu m-ai strans de mana pentru ultima data...sper ca ma auzi strigand din cer, te iubesc si vei ramane comoara si sufletul vietii mele...iarta-ma ca nu am putut face mai multe pentru tine", a scris fratele Monicai pe Facebook.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La inceputul lunii aprilie, Monica, eleva a liceului din Vidra, a fost batuta cu bestialitate de un barbat, din aceeasi localitate.

Tanara a fost adusa apoi, in coma, la spitalul din comuna de iubitul sau, un barbat in varsta de 31 de ani, tot el fiind si cel care, pe fondul unui acces de gelozie, a batut-o. Medicilor le-a fost greu sa-si dea seama daca fata, care avea chipul transfigurat in urma multiplelor lovituri primite, era aceeasi persoana cu cea din buletin. Personalul medical a alertat imediat organele de politie si a transferat-o apoi pe tanara la Spitalul Judetean de Urgenţa Focsani.

In urma investigatiilor medicale si a analizei CT, s-a descoperit ca tanara a suferit leziuni cerebrale grave si a fost transferata de urgenta la Galati. Imediat dupa comiterea faptei, agresorul a fost arestat. Din verificari, dar si din declaratiile sale, a rezultat ca fata, in varsta de 18 ani, ar fi ajuns acasa la el cu putin timp inainte de a fi snopita in bataie. 

Mai multe informatii pe monitorul de vrancea.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si