Close sidebar
Close sidebar

Monica Tatoiu, lovitura sub centura pentru soferii bucuresteni! Ca urmare a unei sesizari inaintate de sotul ei, 15 conducatori auto au fost amendati!

Monica Tatoiu este o femeie de afaceri care se lupta pentru aplicarea legii.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Aflata in concediu in Caraibe, impreuna cu sotul, Monica Tatoiu a primit acum cateva zile un raspuns pe mail din partea Politiei Romane, la o plangere facuta la inceputul lunii noiembrie. Victor si Monica Tatoiu semnalasera autoritatilor faptul ca pe strada pe care locuiesc in Bucuresti se parca aiurea, blocandu-se iesirile din garaj sau accesul masinilor de gunoieri.

"In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca aspectele semnalate se confirma, motiv pentru care zona la care faceti referire a fost monitorizata de catre agentii de politie rutiera, ocazie cu care au fost identificati si sanctionati contraventional un numar de 15 conducatori auto, pentru nerespectarea prevederilor care reglementeaza opririle si stationarile neregulamentare", acesta a fost raspunsul sefului brigazii rutiere care s-a ocupat de sesizare. Satisfacuta de reactie, Monica Tatoiu a marturisit: "In 7 zile, 15 conducatori auto care au imcalcat codul rutier pe strada "Aici se respecta legea" au fost sanctionati de politie. Masina de gunoi si iesirile dim garaje sunt protejate.
Depinde de noi sa traim civilizat. MULTUMESC Politiei Municipiului Bucuresti".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI