Close sidebar
Close sidebar

Monica Tatoiu, şocată de moartea lui Ilie Balaci! "E foarte greu..."

Monica Tatoiu a vorbit cu amărăciune despre dispariţia fostului mare fotbalist, Ilie Balici.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia de afaceri a mai declarat că nu ar suporta ideea ca soţul ei să se stingă din viaţă înainte ei, pentru că durerea ar fi imensă.

„Vorbeam cu Tatoiu şi îi spuneam că mi-aş dori să mor înaintea lui. Nu aş putea suporta. E foarte greu. Soţia este tânără (soţia lui Ilie Balaci), e foarte greu să-ţi imaginezi viaţa fără partener”, a spus Monica Tatoiu.

Fostul mare fotbalist al Universităţii Craiova a decedat duminică, la vârsta de 62 de ani. Născut la 13 septembrie 1965, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Minunea Blondă" va fi îngropat astăzi, în Craiova.
 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI