Close sidebar
Close sidebar

Monicai Buliga si cei doi copii ai ei, ucisi cu cruzime de propriul tata, au fost inmormantati! Sute de oameni i-au condus pe ultimul drum! Iata filmul inmormantarii!

Aproximativ 200 de oameni au venit sa ii conduca pe ultimul drum pe Monica, Ioana si Stefan Buliga, victimele triplului asasinat care a ingrozit o tara intreaga. Distruse de durere, rudele celor trei nu au avut puterea sa deschisa sicriele victimelor. Patru preoti oficiaza sluja de inmormantare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu ultimele puteri, tatal Monicai le multumeste tuturor celor care au venit sa ii conduca pe ultimul drum. "Au fost trei ingerasi", reuseset sa spuna barbatul, printre hohotele de plans. 

Florin Mircea Buliga (43 de ani) s-a prezentat la Politie marti, 27 martie, si a spus ca si-a ucis sotia si pe cei doi copii. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore.

„A povestit in timpul audierilor ca a asteptat ca femeia sa adoarma pe masa de masaj si apoi a injunghiat-o de trei ori in piept cu acelasi cutit cu care a incercat si sa se sinucida. A invelit-o apoi cu o patura si i-a asezat pe piept ordideea alba." I n tot acest timp, el sustine ca fiul sau era il alta camera si se juca la calculator.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

A mai povestit ca s-a mai rugat un timp, dupa care si-a sunat fiica, iar fata i-a spus ca vine imediat acasa. Odata ajunsa la domiciliu, fata i-a spus ca este obosita si ca merge la culcare. A mai asteptat pana la ora 24.00, dupa care si-a injunghiat fiica de opt ori tot in zona inimii.

Apoi a mers in camera baiatului, pe care l-a injunghiat de trei ori. A lasat cutitul pe patul baiatului“, a declarat Daniel Danca, procurorul de caz si prim-procuror la Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov.

 

Foto-Video: Raluca Dabija/ corespondent Stirile Kanal D

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI