Imagini de groază au fost surprinse la Spitalul Universitar din București. Pandemia generată de Sars-Cov-2 continuă să facă ravagii la nivel mondial. Chiar dacă rata de infectare este în continuă scădere, decesele sunt mai numeroase. Unitățile medicale sunt extrem de solicitate. Românii morți de COVID-19 au fost puși unii peste alții în saci negri.

Citeste si: Pacienții cu simptome COVID din Reșița refuză testarea și se tratează după rețete de pe internet

Angajații spitalului Universitar din Capitală nu mai fac față. Morgile sunt pline de persoane moarte. Sute de oameni mor zilnic din cauza temutului virus.

Morgile sunt pline de decese cauzate de COVID-19

Morga spitalului Universitar este plină de persoane moarte din cauza virusului Sars-Cov-2. Ele sunt așezate unele peste altele, în saci de culoare neagră. Imaginile sunt de-a dreptul cutremurătoare, iar morgile sunt pline ochi de pacienți morți.

Citeste si: Bilanț coronavirus. Câte cazuri și câte decese s-au înregistrat în ultima zi

Cadrele medicale sunt suprasolicitate și încearcă tot posibilul pentru a salva pacienții. Oamenii care ajung la Urgențe sunt într-o stare destul de gravă din cauza COVID-19.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Chiar dacă au intrat în vigoare noile restricții împotriva virusului Sars-Cov-2, tot mai mulți oameni ajung în stare gravă la spital. Majoritatea pacienților au plămânii afectați în mare măsură.

morgile pline de decese coronavirus

Morgile sunt pline de decese COVID-19.

[Sursa foto: spynews]

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis că țara noastră are nevoie de măsuri restrictive mult mai dure pentru stoparea extinderii pandemiei de coronavirus. Pentru o perioadă de 30 zile, persoanele nevaccinate vor fi obligate să se conformeze regulilor aspre.

Citeste si: Sancțiuni pentru persoanele care nu poartă mască și prezintă un certificat verde fals. Cât e amenda?

Oamenii nevaccinați nu pot circula în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22:00-05:00, decât în cazul excepțiilor.

Toți elevii din România au intrat în vacanță pentru două săptămâni. De asemenea, masca chirurgicală este obligatorie atât la exterior, cât și la interior.

Persoanele nevaccinate pot merge fără certificat verde doar la magazine alimentare, farmacii și biserici, toate acestea fiind considerate de către autorități activități esențiale pentru orice persoană.

Citeste si: Nelu Tătaru a vorbit despre greșelile care au dus la situația dezastruoasă de la ATI: „S-au tratat acasă și au venit în stare gravă la spital”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si