Close sidebar
Close sidebar

Mormantul cantaretei decedate in incendiul de la restaurantul Beirut a devenit obiectiv turistic! Nu mai exista in toata Constanta un loc de veci atat de vesel!

Mariana Sarkany a facut din locul de veci al fiicei ei un altar plin cu multe dintre obiectele care ii placeau cantaretei.

Georgiana Carp,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicoleta Cengher, o cantareata cunoscuta care avea un viitor promitator in industria muzicala, si colegele ei, dansatoare, au trecut in nefiinta intr-un vestiar neincapator al restaurantului Beirut din Constanta, in urma cu doi ani si jumatate.

In timp ce inculpatii au fost trimisi in judecata, parintii fetelor isi gasesc refugiul in amintiri, dar si in vizite dese la locurile de veci ale tinerelor.

Mariana Sarkany, mama Nicoletei, a transformat mormantul fiicei intr-un loc vesel, plin de culori, exact cum era personalitatea artistei. Femeia schimba periodic decoratiunile locului unde solista isi duce somnul de veci, iar din cand in cand, amici ai Nicoletei sau oameni care au fost impresionati de cazul ei mai lasa o floare sau un mesaj emotionant, pe biletele, langa cruce.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

De la tragedia de la restaurantul Beirut au trecut trei ani, insa parintii tinerelor care s-au stins intr-un vestiar mic resimt durerea ca si cand ar fi aflat in urma cu o zi vestea ingrozitoare.

Rudele fetelor sunt imune la trecerea timpului si doar dreptatea le mai poate alina acum tristetea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI