Close sidebar
Close sidebar

Mormantul parintilor jurnalistului Cristian Tudor Popescu, vandalizat inainte de Craciun

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut parte de un eveniment nefericit zilele acestea. El a descoperit ca mormintele parintilor sai au fost vandalizate.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Parintii mei sunt inmormantati intr-un cimitir din periferia Capitalei, in religia ortodoxa, asa cum au dorit. Ceea ce n-are nicio legatura cu ideile subsemnatului despre religie, biserica si reprezentantii ei.
Azi am fost acolo sa aprind o lumanare. Nu mi-a venit secunde bune sa-mi cred ochilor cand am vazut crucea turnata in beton facuta bucati in jumatatea de sus, partea tatalui meu, a carui poza am reusit s-o recuperez, nefiind distrusa in intregime.
Partea de jos, cu poza mamei, a fost probabil prea compacta ca sa poata fi sparta.
Niciun alt mormant din cimitir nu a fost atins. O asemenea risipa de energie, lovituri de baros sau alte scule, presupune multa determinare. Alt motiv decat pozitiile frecvent exprimate public de catre subsemnatul fata de faptele si atitudinile viciate pana la revoltator ale unor inalte fete bisericesti nu vad pentru acest act de vandalism tintit.
Voi reclama cazul la Politie, fara mari sperante ca va fi gasit vreun faptas.
Sentimentul ca ura creste mereu, de la o zi la alta, e tot mai puternic... a scris jurnalistul intr-un articol aparut in republica.ro.

Parintii mei sunt inmormantati intr-un cimitir din periferia Capitalei, in religia ortodoxa, asa cum au dorit. Ceea ce n-are nicio legatura cu ideile subsemnatului despre religie, biserica si reprezentantii ei.

Azi am fost acolo sa aprind o lumanare.

Nu mi-a venit secunde bune sa-mi cred ochilor cand am vazut crucea turnata in beton facuta bucati in jumatatea de sus, partea tatalui meu, a carui poza am reusit s-o recuperez, nefiind distrusa in intregime.Partea de jos, cu poza mamei, a fost probabil prea compacta ca sa poata fi sparta.Niciun alt mormant din cimitir nu a fost atins.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O asemenea risipa de energie, lovituri de baros sau alte scule, presupune multa determinare. Alt motiv decat pozitiile frecvent exprimate public de catre subsemnatul fata de faptele si atitudinile viciate pana la revoltator ale unor inalte fete bisericesti nu vad pentru acest act de vandalism tintit.

Voi reclama cazul la Politie, fara mari sperante ca va fi gasit vreun faptas.Sentimentul ca ura creste mereu, de la o zi la alta, e tot mai puternic... a scris jurnalistul intr-un articol aparut in republica.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI