Close sidebar
Close sidebar

Un român a murit după ce a fost bătut crunt pe o stradă din țară. A lăsat în urma sa un copil orfan de patru ani

Un tânăr a murit, după ce a fost bătut cu bestialitate pe o stradă din Târgu Mureș. Bărbatul era tatăl unei fetițe de patru ani.

Georgiana Balaban,

Bătaie la Târgu-Mureș.

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Victima avea 30 de ani. Românul a fost lovit crunt pe o stradă din Târgu Mureș. Tânărul și alți bărbați implicați erau într-un complex de agrement, iar totul a început de la altă persoană care ar fi lovit mașina victimei.

Citeste si: VIDEO| Gestul șocant al unui angajat de la Penitenciarul Arad: s-a împușcat cu arma din dotare

Întregul scandal a fost filmat de camerele de supraveghere amplasate într-o parcare din Târgu Mureș. Polițiștii și ambulanța au ajuns de urgență la fața locului, însă bărbatul de 30 de ani a intrat în comă și a fost transportat la spital.

Caz șocant în Târgu-Mureș

Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei parcări din Târgu Mureș. Unul dintre tinerii aflați în zonă s-a enervat că aproape a fost lovit de o altă mașină.

Acesta a oprit autoturismul, s-a dat jos și a dat cu piciorul în vehiculul victimei. Imediat după a urmat o bătaie între ei și au intrat la încăierare și alți indivizi din parcare. Bărbatul de 30 de ani a fost transportat la spital și a intrat în comă, iar după câteva zile a decedat.

Citeste si: S-au snopit în bătaie pentru o fată

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Românul a fost lovit puternic în zona capului. El a fost dus de urgență la spital. Victima a intrat în comă, iar după câteva zile a murit. Martorii aflați la fața locului au afirmat că cei care l-au lovit cu bestialitate au fost vechi cunoștințe ale victimei.

Un tânăr a fost omorât în bătaie.

[Sursa foto: Captură Video]

Tânărul era tatăl unei copile de patru ani. Vecinii lui au declarat că era un băiat cuminte, la locul lui, care nu avea proleme cu poliția. Purtătoarea de cuvânt IPJ Târgu Mureș, Alexandra Petrovici, a afirmat că polițiștii din Târgu Mureș au fost sesizați, iar victima a suferit leziuni.

Citeste si: Un tată și-a stropit fiul cu benzină și i-a dat foc, în Hunedoara

„La data de 27 martie poliţiştii din Mureş au fost sesizaţi cu privire la faptul că în faţa unui local public din Târgu Mureş a avut loc o altercaţie între mai multe persoane în urma căreia un bărbat de 30 de ani a suferit leziuni. La 2 aprilie a survenit decesul persoanei vătămate”, a declarat Alexandra Petrovici.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Până în acest moment niciun suspect nu a fost reținut. Poliția dim Târgu-Mureș continuă să facă cercetări și așteaptă rezultatele autopsiei.

Citeste si: Nadine a povestit pentru prima dată cum a ajuns, de fapt, la orfelinat: „Am implorat-o, urlând, să nu mă ducă”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI